Taimilan oma (wo)man cave

FullSizeRender (14) (kopio) 7

Antin oma ”man cave” siitä piti tulla ja muistan vielä niinkin ikonisen lauseen tulleen suustani kun: ”saat sisustaa sen ihan miten haluat”. Jossain vaiheessa kellariremonttia ymmärsin kuitenkin tekemäni virheen ja aloin pikku hiljaa ottaa sanojani takaisin. Viimeinen niitti taisi tulla siinä vaiheessa kun sanaan man cave alkoi yhdistyä baaritiski ja hirvenpää terminologia. Alkuperäinen, höveli ja kaiken mahdollistava lupaukseni Antille kutistui mahdollisuuteen valita huoneeseen tuleva tykki ihan itse. Ja miten nerokkaan valinnan mieheni tekikään. Kattoon asennettavan ”seminaarihuone” tykin sijasta Antti valitsi mallin, joka asetetaan tason päälle ihan lähelle seinää. Maailmankaikkeudelle kiitos teknologian kehittymisestä!

Alakerran isoimman huoneen luovuttaminen man cave-käyttöön tuntui hyvältä ajatukselta siinä vaiheessa kun muutimme Taimilaan. Kellarin huonekorkeus oli vähän alta kaksi metriä, siellä oli pimeää ja suomeksi sanottuna ihan kauheaa. Minulla ei ollut aikomustakaan viettää aikaani kellarissa. Ei ollut, kunnes kellarin remontti alkoi valmistua ja tajusin millaisen sisustuksellisen helmen kanssa olin tekemisissä. Tässä se oli, valkoinen tyhjä paperi, joka odotti maalaria paikalle. No, tässä tapauksessa maalari tarttui valkoiseen maaliin, mutta se on sivuseikka. En vain voinut päästää tätä tilaisuutta käsistäni enkä varsinkaan luovuttaa sitä baaritiskin ja biljardipöydän tukikohdaksi.

FullSizeRender (14) (kopio) 6

Kellarin (wo)man cave huone on jäänyt vielä vähän ”valkoiseksi paperiksi”, koska en ole halunnut hötkyillä sisustamisen kanssa. Tila on jo sellaisenaan niin rauhoittava ja ihana, että en halua pitää kiirettä seinien sisustamisen ja huonekalujen pyörittelyn kanssa. Tutustun tilaan pikku hiljaa näin ja sisustan matkan varrella aina kun siltä tuntuu. Näkymä sohvan nurkasta, josta näen treenihuoneen, vanhan ikkunan pokan valoineen ja pönttiksen, on talomme yksi rentouttavimmista näkyvistä. Nytkin kuuntelen tätä kirjoittaessani Celine Dionin joululauluja ja katselen sydän onnesta pakahtuen juuri tätä näkymää. (jouluviittaus tulee teille osalle yllättäen, kerron tästä blogissa pian).

FullSizeRender (14) (kopio) 9

Man cave jäi siis Taimilaan tulematta, mutta sen sijaan huoneesta on muotoutunut nyt jo yhteinen hengailutilamme. Tämä voi sisustukseltaan olla enemmän woman cave, mutta käytöltään perhehuone; Tilda rakastaa juosta kellarissa ja ”jumpata” treenihuoneessa. Antti puolestaan nauttii golfinsa tykillä ja minä tuijotan pönttiksessä ritisevää tulta. No, ihan tällaiseen idylliin, jossa kaikki tämä tapahtuu yhtä aikaa, ei olla vielä päästy. Ehkä senkin aika tulee vielä joskus. Mutta nyt, laitan joulun valkoiset lasit päähäni hetkeksi ja unelmoin Taimilan ensimmäisestä joulusta, joka ei muuten ole enää ihan kauhean kaukana ❤

Ihanaa viikonloppua!

FullSizeRender (14) (kopio) 8

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s