Aurinkohoitoa syyslomalla

IMG_8379

Pakkasimme siskoni, äitini ja Tildan kanssa matkalaukut ja lähdimme ottamaan aurinkohoitoa ennen kuin pahin pimeys Suomessa alkaa. Kohde valikoitui kriteereillä lauantailähtö, mahdollisimman lyhyt lentomatka, all inclusive hotelli ja takuuvarma aurinko. Näillä kriteereillä me suuntasimme aurinkohoitoon Alcudialle Mallorcalle. Itselleni kohde on tuttu jo useammalta aikaisemmalta reissulta, joten tiesin minkälaiseen paikkaan olemme menossa. Onneksi hotelli sentään on uusi tuttavuus.

Tätä kirjoittaessa olemme ehtineet olla täällä reilun 24 tuntia ja hotelli tuntuu oikein sopivalta meidän lomamoodimme huomioiden. Hotellia mainostettiin Finnmatkojen sivuilla ”edullinen all inclusive”-hotelli ja kokemus on osoittanut, että nämä kaksi määritelmää eivät lupaa hyvää samassa lauseessa, mikäli haluaa laatua. Nyt kun olemme nauttineet hotellin tarjoiluista vuorokauden, voin ilokseni todeta, että aikaisempien kokemusteni synnyttämä pelko oli turha. Ruoka on ollut hyvää ja laadukasta, samoin hotellin siisteys.

Otimme siis pakettimatkan Finnmatkoilta avaimet käteen periaatteella, koska pienen lapsen kanssa matkustaessa en halua käyttää aikaani ruokailun miettimiseen yhtään enempää kun on pakko. Ylipäätään se on jo minulta henkilökohtainen saavutus, että matkustan kaksi vuotiaan tyttäreni kanssa. Vuosi sitten kesällä tehty koko perheen Kyproksen reissu Tildan ollessa yhdeksän kuukautta, oli tärkeä kokemus itselleni. Olin vakuuttunut siitä, että lapsen kanssa matkustaminen on hankalaa ja viikon perheloman jälkeen, olen uuden loman tarpeessa. Samaan aikaan halusin kuitenkin lapseni sosiaalistuvan matkustamiseen, joten eipä siinä muu auttanut kun ottaa lapsi mukaan. Ja hyvä, että otimme. Sen reissun ansiosta lähdin Tildan kanssa hyvillä mielin reissuun nyt syyslomalla.

IMG_8330

Hotellimme, Bellevue Lagomonte, on mukavan rauhallisella paikalla, josta rantaan ja kaupoille on noin kilometri. Hotellilla on oma pieni saari viereisen tekojärven keskellä, jossa on yksi uima-allas ja ruokapaikka. Toiset kaksi allasta ovat hotellin pihassa. Iso plussa on iso, matala lastenallas, jossa on tilaa isommankin lapsilauman uida samaan aikaan. Tämän enempää en vuorokauden tutustumisen perusteella osaa vielä sanoa, katsotaan mikä on näkemys loppuviikosta.

IMG_8362

IMG_8321

Meillä on suunniteltuna viikon varalle pelkkää ei mitään. Muutama kirja on matkalaukussa mukana; toiveissa on, että ehtisin ne lukea. Ja saattaapa niin käydäkin. Siskoni hyppyytti Tildaa tänään altaassa pitkän kaavan mukaan ja minä luin kaikessa rauhassa kirjaa. Allasleikkien jälkeen Liisa istahti viereeni hikipäässä ja minun kysyvä katseeni sai vastauksen: ”sä oot viihdyttänyt meitä kun me oltiin lapsia”. Sisko ❤

4 kommenttia artikkeliin ”Aurinkohoitoa syyslomalla

  1. Paluuviite: Ulkonäkö – onnellisuutemme tae?

  2. Paluuviite: Muisto auringosta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s